fbpx

Crowdfunding Bootcamp u Kragujevcu

 

Čuli ste za crowdfunding, ali želite da saznate više informacija? Razmišljate o pokretanju crowdfunding kampanje? Imate ideju, ali ne znate kako da pronađete i izgradite svoju zajednicu i dođete do inicijalnih sredstava?

‍Ovo je samo nekoliko od mnogo razloga zbog kojih Crowdfunding Bootcamp radionica predstavlja pravi način da za manje od jednog dana saznate sve važne informacije o crowdfunding- u.

 

 

O Bootcamp-u

U okviru radionice stičete znanje o osnovnoj terminologiji, zahtevima i opcijama koje su na raspolaganju budućim crowdfunderima. Radionicu drže eksperti iz Srbije i regiona (Marko Gregović, Damir Šoh, Mina Muždalo, Vladica Jovanović), a u okviru radionice posebno mesto predviđeno je za uspešne crowdfundere.

Mario Milaković iz Super baka ispričaće svoju priču o tome kako je uspešno prikupio sredstva za lansiranje socijalnog biznisa u kome bake prave domaće kolače. Crowdfunding Bootcamp u Kragujevcu održava se u sredu 25. aprila od 17 – 21h, u KG HUB prostoru, ulica Miloja Pavlovića 9, II sprat, „TC Šumadija“.

 

‍Prijave za Crowdfunding Bootcamp radionice otvorene su do 11. aprila, a prijavni formular nalazi se ovde: prijava

 

 

O Crowdfunding.rs

Crowdfunding.rs zajednička je inicijativa Nemačko-srpske inicijative za održiv rast i zapošljavanje i agencije Brodoto. Crowdfunding Bootcamp radionice omogućilo je Nemačko savezno ministarstvo za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) kroz Nemačko-srpsku inicijativu za održivi rast i zapošljavanje.

Šta vam je na umu?

avatar