fbpx

Kako izvući najbolje uslove od investitora

 

 

O Meetup-u

Na ovom meetup-u pričaćemo o postupku preuzimanja firme od strane investitora, na koji način izvući najpovoljnije uslove, koje opcije imate prilikom ugovaranja i orijentaciju na pravni aspekt preuzimanja firme od investitora!

Cilj meetup-a je da se upoznate sa pravnim aspektima, koje su vaše mogućnosti, opcije sa ciljem da omogućite zdrav rast firme nakon završenog procesa investicija.

Naravno, podelićemo i savete kako da se izbegnu tipične i najčešće greške u svakodnevnom radu!

 

O predavaču

U goste nam dolazi Signe Viimsalu, vrhovni komesar za Estoniju u World Business Angels Investment Forum-u, osnivač Dress2Express-a, CEO SiGNE, kao i predavač na Tehnološkom fakultetu u Talinu i nezavisni konsultat za investicioni potencijal malih i srednjih preduzeća u Evropskoj Komisiji.

Kao pravni konsultant, savetuje firme, biznis andjele i venture kapitaliste kako da iskoriste maksimalni rast i potencijal.

 

Prijava

Meetup je potpuno besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta, prijava je obavezna! Prijavu možete popuniti na sledećem link-u: prijava

Meetup se održava u ponedeljak, 8. oktobra sa početkom u 18:00 u KG HUB-u, ul. Miloja Pavlovića 9, TC Šumadija II sprat.

Šta vam je na umu?

avatar