fbpx

Lean Startup Drill u Kragujevcu

 

Šta je Lean Startup Drill

Lean Startup Drill je intenzivni dvodnevni program testiranja i razvijanja poslovne ideje prema Lean Startup metodologiji. Ovaj program je namenjen svim inovatorima, kreativcima, preduzetnicima, developer-ima, dizajnerima i sl. koji žele da pokrenu sopstveni startup, testiraju svoju ideju ili jednostavno naučiti „LEAN“ koncept i način na koji se to može ostvariti.

 

Lean Startup metodologija je pomogla raznim startup-ovima, kao što su Dropbox, AirBnB, Zynga. Takođe, ova metodologija je oblikovala i transformiala, preduzeća kao što su General Electric i Toyota, i pomogla je raznim vladama. General Electric je koristio ovu metodologiju da razvije potpuno nov dizel motor. Zappos je koristio ovu metodologiju da razvije prvu svetsku online prodavnicu cipela 1999. godine, koja i dan danas posluje uspešno sa još većim obimom proizvoda.

 

 

O Startup Drill-u

Startup Drill je ekipa iz Hrvatske, koji su bili osnivači startup-ova, mentori, predavači i imali su izvršne uloge u raznim profitnim i neprofitnim organizacijama. Nakon izučavanja raznih metodologija vezanih za preduzetništvo, pronašli su koncept Lean Startup, počeli su da drže radionice i predavanja, i nakon toga su našli savršen način da spoje celo njihovo iskustvo u jednu jedinstvenu i intenzivnu vežbu. To je Startup Drill.

 

Startup Drill nam dolazi u Kragujevac, 24.03. i 25.03. sa ciljem da pruži našoj zajednici jedinstvenu priliku, od razvijanja ideje do vežbanja prodaje investitorima. Ova radionica je potpuno besplatna, a zbog ograničenog broja mesta je potrebno da detaljno popunite prijavu. Prijavu možete popuniti na sledećem link-u: klikni

Šta vam je na umu?

avatar