Midlands Tech Challenge

 

Šta je ‘Midlands Tech Challenge’?

„UK Midlands“ je region sa rastućom tehnološkom bazom, sa odličnim transportnim vezama za celu Veliku Britaniju i šire, pristup tržištima širom zemlje, vrhunskim univerzitetima i centrima izvrsnosti, putem kojih se omogućava rastući talenat, kao i niži operativni troškovi od Londona. Ovo je idealno mesto za poslovanje i rastuće biznise.

‘Midlands Tech Challenge’ je odlična prilika da osvojite plaćena putovanja za vašu kompaniju u „UK Midlands“ kako biste videli mogućnost tržišta u regionu i uverili u to kako se vaš biznis može razviti u tehnološkom sektoru. Maksimalno 2 pojedinca iz svake pobedničke kompanije / organizacije, moći će da dobiju nagradu u svakom od podsektora. Učesnici mogu da se prijave samo za jedan podsektor. Nagrada za takmičenje se sastoji od:

  • Naknade za letove (ili drugi načini putovanja) i 3 noćenja;
  • Plaćenja putovanje na sastanke koji organizuju od strane učesnika.

 

Koji su izazovi i zadaci?

Upis u ‘Midlands Tech Challenge’ se ocenjuje na osnovu odgovora na izazove od strane vodećih kompanija koje učestvuju u ovom takmičenju. Neke od ovih kompanija su: GKN (Automobilska industrija), Codemasters (Gaming industrija), Cap-Gemini (Cyber industrija), QinetiQ (Cyber industrija) and Amey VTOL (Železnička industrija).

 

Kako se možete prijaviti?

Kliknite na ovaj link da saznate više o samom ‘Midlands Tech Challenge’ i da se upoznate sa procesom prijave.

Šta vam je na umu?

avatar