fbpx

Prednosti rada u KG Coworking-u

 

 

Alarm zvoni četvrti put. Mrzi te da ustaneš. Laptop ti je na stolu, uključen, već nedelju dana radiš projekat za klijenta. Lepo je vreme, društvo te zove na kafu i ti odeš, jer, zašto da ne, radiš od kuće i možeš da nastaviš kad hoćeš. Rok se bliži, završavaš posao, šalješ, dobijaš nov i tako u krug. Vidiš na netu oglas za rad u coworking-u i pomisliš ,,Zašto bih plaćao i išao tamo, kada isti posao mogu da radim i kod kuće?’’. E pa, sada ćemo ti reći.

Postoji dosta prednosti rada u coworkingu, a mi ćemo nabrojati nekoliko, koje mi smatramo najbitnijim.

 

Rad u kancelariji

Majka ti konačno neće više stajati nad glavom i govoriti da nađeš pravi posao. Ima nešto u radu u kancelariji što jednostavno impresionira rodbinu (Shhh, imamo lazy bag-ove).

Brže ćeš završavati svoje projekte i imati vremena za rad sa više klijenata. Stvorićeš sebi utisak da imaš radno vreme i biti produktivniji. Sa druge strane, možeš da dođeš kada želiš i da ostaneš koliko želiš. Kada završiš sa poslom, imaćeš više slobodnog vremena (nemaš više izgovora zašto nemaš devojku).

 

Networking

U coworkingu ne rade samo programeri ili samo dizajneri, već različiti profili ljudi. Pored njih, tu su video producenti, animatori, marketari, fotografi i drugi koji rade različite poslove.  Zašto je to tebi bitno? Ostvariš kontakt sa ljudima koji imaju ista interesovanja kao ti, ali su iz različite branše i hop! – eto novog zajedničkog projekta.

Takođe, pojaviće se nekad neko kome će trebati pomoć baš u onome u čemu si ti najbolji!

 

Feedback

,,Hm, da li ova linija da bude crvena ili ipak da ostane plava?’’. Hello, ljudi sede oko tebe, samo treba da pitaš. Uvek ćeš dobiti iskreno mišljenje, kao i savete i predloge za pobošljanje.

 

Mogućnosti za učenje

Redovno organizujemo meetup-ove i radionice koje pokrivaju razne oblasti kao što su IT, social media marketing, crowdfunding, Upwork i slično, tako da možeš čuti stručnjake iz ovih oblasti i naučiti dosta novih i korisnih stvari.

 

Nećeš više biti usamljen

Tvoja mačka konačno više ne mora da sluša kako se žališ na klijenta. U coworkingu uvek ima nekoga ko je voljan da ode sa tobom na pauzu. Bićeš okružen kreativnim i ambicioznim ljudima, tako da ćeš i ti postati više fokusiran i posvećen svom poslu.

 

Ukoliko smatraš da bi ti rad u coworkingu pomogao, uvek možeš da svratiš do nas i da pogledaš prostor, kao i atmosferu koja vlada među coworkerima. Ko zna, možda sledeći tekst o prednostima budeš pisao baš ti!

Šta vam je na umu?

avatar