fbpx

Besplatna dvodnevna radionica ,,Imam diplomu, kako do posla koji volim“

 

 

Nakon velikog interesovanja i odličnih povratnih informacija za radionice „Lepo mi je što imam posao koji volim“ koje su održane u Beogradu i Subotici, sajt poslovi.infostud.com ovaj događaj organizuje i u Kragujevcu! Radionica je namenjena svima onima koji su završili formalno obrazovanje, stoje na raskršću i pitaju se kojim putem da krenu i kuda da usmere svoje snage.

 

Pitanja kojima ćemo se na radionicama baviti:

Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru?

 

Ako vam je tema zanimljiva, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je jer imam posao koji volim“  u organizaciji sajta poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj ,,Lepo mi je“. Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar koji će se održati 24.3. od 16-20h (subota) i 25.3. od 14-18h (nedelja) u prostorijama Centra za preduzetništvo u Kragujevcu (KG Hub, TC Šumadija, II sprat).

 

Svi polaznici dobijaju povratnu informaciju i smernice za napredak

Radionica je zamišljena kao skup predavanja, vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno primera iz svakodnevnog života, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokus je na praktičnom radu. Prolazi se kroz vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i uči se kako se orijentisati na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

 

Teme kojima ćemo se baviti

  • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom;
  • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem;
  • Šta zaista predstavlja naš identitet i kako ga otkriti na pravi način;
  • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
  • Sve o razgovoru za posao – šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično.

 

Ko će biti vaš predavač

„ Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta poslovi.infostud.com i Milice Stojiljković, osnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“. Svi programi koje Milica kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, autor je projekta „Neguj radost života“ i projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

 

Kako da se prijavite

Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Pre nego što popunite prijavu, molimo vas da razmislite da li ćete biti u prilici da zaista budete na ovim radionicama.

,,Želimo da ovom programu prisustvuju svi oni koje ova tema zaista zanima, ali zbog kvaliteta radionice moramo da ograničimo broj polaznika. Zato ne želimo da uskratimo tu priliku onima koji zaista planiraju da dođu.  Prijave su otvorene do popune mesta na ovom linku, a krajnji rok za prijavu je sreda 21.3. U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja“.

 

Utisci sa  prethodnih radionica u Beogradu i Subotici

„Bila sam na nekoliko radionica koje su se bavile sličnim temama, ali nijedna nije imala ovako ličan i sveobuhvatan pristup. Posao kao deo života, a ne samo nešto što moramo da radimo jer nam je potreban novac. Sve pohvale za ideju!“

 

„Utisci su apsolutno pozitivni. Mnogo mi se svidja baš to što je radionica uradjena na ovaj način, a ne online. Imali smo priliku da postavimo pitanja, da tražimo odgovor za ono što baš nas zanima i da osetimo da nismo sami, već da je mnogo mladih u istoj ili sličnoj situaciji kao što je naša.“

„Nastavite ovo da radite! Ne možete ni da zamislite koliko ovakve radionice znače, pogotovo mladim ljudima koji još uvek vode bitku pronalaska sebe. Jedino bih volela kada bi postojala neki subscribe kako nikada ne bih propustila ovakve događaje, ali sam isto tako svesna da treba i drugim ljudima pružiti priliku da ovako nešto iskuse“.

Šta vam je na umu?

avatar