fbpx

Takmičenje tehnoloških startup-a u službi čoveka – otvoren konkurs Fondacije Novak Đoković i magazina Original

 

Magazin Original i Fondacija Novak Đoković raspisali su konkurs pod nazivom‚‚Original Pitching Day za najbolju startap ideju na temu ‚‚Tehnološka inovacija u službi čoveka”. Nagrada za tim sa najboljim projektom biće direktan plasman na Google Launchpad događaj, čime će se približiti globalnoj Google mreži startapa, kao i podrška u daljem razvoju projekta kroz sistem mentorstva, zatim učešće u Startitovoj Startap akademiji i besplatan radni prostor. Konkurs je otvoren do 10. septembra.

Ideja i cilj organizatora je da kroz ovo takmičenje rade na pružanju podrške, promocije i podsticanja mladih na kreativnost, inovativnost i preduzetništvo u oblasti primene informacionih i drugih tehnologija u društveno odgovorne svrhe.

Zainteresovani za učešće na ovom konkursu se mogu prijaviti individualno ili u okviru tima, u kojem može biti do četiri člana.

Nakon procesa selekcije, koji će biti obavljen 18. i 19. septembra, najboljih deset timova će svoje projektne zadatke predstaviti ekspertima i žiriju, ali i brojnim investicionim fondovima, akceleratorima i habovima. Finale će biti održano 3. oktobra u beogradskom Startit Centru, koji je ujedno i zvaničan partner takmičenja.

Takmičenje ‚‚Original Pitching Day” predstavlja jedan od programskih delova konferencije Dare to Be Original koju Fondacija Novak Đoković i magazin Original organizuju u cilju promocije preduzetništva mladih u Srbiji. Konferencija će biti održana 2. i 3. oktobra u Marsh open space-u i Startit Centru Beograd.

Više detalja o konkursu i uslovima učešća dostupno je na sajtu takmičenja.

Zainteresovani kandidati na konkurs za takmičenje Original Pitching Day mogu prijaviti na ovde, a rok za prijavu je 10. septembar.

Šta vam je na umu?

avatar